Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man anar ugglor i mossen man doftar tjuveri

Hur kan en last på 225 kg bara försvinna
värdet var högt och innehållet valmaterial
men snälla postnord har ni ingen koll på paketen?
detta var ju inget litet utan ett mycket stort
man anar ugglor i mossen man doftar tjuveri
valet närmar sig och nu arbetas det febrilt
på att tysta de så kallade obekväma
att ett så stort paket bara går upp i rök
tror inte de på som fattar och inser
smutskastningarna går på högvarv
förtal elakheternas munnar förgiftar
på löpande band de som inte följer
i spåren efter etablissemangets folk
styrande politiker våndas svettas
inför framtidens så viktiga beslut
agendan är angripen och det gillas inte
och då skjuter man hatets pilar
slänger ord som är full av lögn
gör allt för att hindra stoppa
och det försvunna paketet
är bara ett bevis på detta!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-10 10:21



Bookmark and Share


  aol
Bara så sant skrivet, håller med,
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP