Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

städer jag aldrig skall besöka

 

 

mellangärdet tar emot

när hon böjer sig mot mark
trampad och sådd

med tusenskönor i bleka färger

det var jag; det var alltid jag

*

jag gick av, jag fick nog, jag försjönk
i böckerna det talades om på restauranger i städer

jag aldrig skall besöka

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-05 03:43



Bookmark and Share


    Jane S VIP
att aldrig leva i den verkliga världen, finns en djup sorg i det
2012-12-05

  Yrre VIP
wow, denna är..ja. Jag vet inte men wow!
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP