Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den underbara chocken att upptäcka MISS LI!







Äntligen en artist, en sångerska som ger ALLT!

Absolut Janis Joplin~klass, hennes själ syns och hörs.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-05 04:19



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Håller med
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP