Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5.


Känner du doften, sötman
som stiger upp ur jorden, myllan
som de färger som strömmar
med oändlig styrka i ljuset
som summan av alla svalors
vingslag
som du i mig




Fri vers av Quorra
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-05 07:25



Bookmark and Share


  Elwania
så skönt att läsa dessa rader just nu , då jag sitter i skogen med snö överallt, visst är det ok oxå men din dikt talar till min vårkänsla
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Quorra

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
5.
4.
3.
2.
* Se alla