Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång ska du vara en av dem som levde för längesedan.


Gamla Stan

En stad smälter i tid,
kullerstenar som en gång var röda
är fortfarande de enda vittnena
till sådan skönhet skräcken har färgat.
Kyrkor, slott och palats,
sammanvävda episoder i gränderna,
epoker och minnen,
tid som snö inte kunnat radera,
detta är vårt Gamla stan.




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 945 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-05 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond