Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triangulära relationer

Livet lär mig gång på gång
att en relation blir bra
när den kärlek som man känner
delas till en tredje part

Denna tredje part är Gud
eller barnet som nu är
Livet lyfter oss med vingar
som till himmelriket bär




Fri vers av walborg
Läst 429 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-12-05 22:40



Bookmark and Share


  MaRit MaRitza LöfRoos
Predikaren 4:12
2013-01-30

    maija tuori

Otroligt vackert "Livet lyfter oss med vingar som till himmelriket bär "
2013-01-03

  Nils Teodor VIP
Tänkvärt vackert
2013-01-01

  aol
tänkvärt santvackert skriftat fina poetvän,
2012-12-08

    ej medlem längre
Sannfint
livsinnerligt
2012-12-08

  ULJO
Tänkvärt
2012-12-07

  Eva Langrath VIP
En eftertänksam och klok text som ger värme till själen
2012-12-06

  Änglaögon
Tänkvärda och välvalda rader.
2012-12-06

  poetryGirl
Fin beskrivning av denna situation
2012-12-06

  Annie b'larsson VIP
Du menar att även om det bara är ni två, du och den andra, finns där i goda relationer alltid ett tredje, väsen; kan vara Gud eller barnet; eller musik kanske...?
2012-12-06

    ej medlem längre
Ser att din tacksamhet även går till Skaparen... Att man inte bara är två... Minns ett citat från bibeln... "En tretvinnad tråd brister inte"
2012-12-06

  Chawa VIP
Håller verkligen med här!
Där kärleken finns
finns gudomlighet...

2012-12-05

  Minkki VIP
sant, det är lättare att uppfatta heligheten i ett litet barn än i en skruttig och arg medmänniska, och så inkluderar man i eller exkluderar ur den tvåsamma gemenskapen. Fast, det var väl inte så du menade, men de tankar du väckte hos mig :) En så muisig unge!
2012-12-05

    ej medlem längre
gillar
2012-12-05

    ej medlem längre
Fint skrivet till söt liten en...
2012-12-05

  Bibbi VIP
Så fint.
2012-12-05

  Regn & Grus
Vackert, för det du skriver är en önskan av mina.
God natt och tack för fina bilder jag tar med mig.
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg