Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker sno en chokladbit och tycka synd om mig själv


känner mig bitter


kan du inte komma nån gång, har din vita häst fått punka eller vad fan är det för jävla fel, älskade drömprins?


lika försenad som ett sj-tåg




Fri vers av the fool on the hill
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-05 23:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
uppasning, är välpassat
2012-12-08

    ej medlem längre
jag tror du har fler vita hästar med drömprinsar utanför ditt fönster än du tror.. du tittar bara inte tillräckligt noga! ;)
2012-12-06

    ej medlem längre
Jag hoppas tåget kommer fram:)
Annars tar jag min vita häst och rider bort mot dig
Om den inte får punka
2012-12-05
  > Nästa text
< Föregående

the fool on the hill
the fool on the hill