Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lever mitt liv bland er som förstår

jag lever mitt liv
i en värld
fylld av narrar
och banditer
genier av alla de slag
bor i era texter
som får mig att leva

alla naturens bilder
kärlekens omhuldade
ångestens leverbröd
ni skänker sötma

vi hyllar varandras hjältemod
snider ord ur känslobottnar
svetsar från hetta och sorg
ur ekens förtrollande bark

jag vill leva bland er som
är samma
som känner längtan stark
diktar stormar
ser ord i varje bild
drömmer bortom
vädrets makter

ni som drömmer alls
vill finnas i er famn




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2012-12-06 12:59



Bookmark and Share


  Pilträd
<3
2020-06-10

    Birgersdotter VIP
Underbart
2012-12-11

  Celticgirl VIP
helt underbart diktat..:)
2012-12-08

  Lars Hedlin
orden berör och fänglar på ett bra sätt..TAck!
2012-12-07

  flygia
hade velat skriva en hyllningsdikt också...
men nu har du tagit alla orden...

2012-12-06

  SatansSon VIP
Det var en rare dikt om osdss här på poeter.se. Du är ett geni sjkälv. Stark text.
2012-12-06

    ej medlem längre
Tar både dig och dina ord i famnen...du som kan beröra så med orden och som har en stor förmåga att läsa andras texter just så som man vill bli läst.

2012-12-06

    ej medlem längre
Tröstande.
2012-12-06

    ej medlem längre
älskar texten... mmm
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP