Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Ni lämnade mig här likt ett avdraget täcke.
Ni bestämmer när jag fryser, när jag äter.
Jag äts upp inifrån av något jobbigt utifrån.

När plikten vinkar i spegeln ser du ingenting.
Men när hoppet, viljan speglas frias tanken,
Och du vandrar iväg med mig.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-06 14:28



Bookmark and Share


  Federico Romano VIP
Ricktigt bra..
Lite som statens kontroll..
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill