Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De LÅGA och FEGA klagar på dom som gör något FRISKT och STARKT och UPPRORISKT







"Skäms aldrig över att du trott på nåt gott, att du velat förbättra världen eller att du tänkt på andra än dej själv.
Oavsett om det gick som du ville eller inte. De som borde skämmas är de som inte gjort ett dugg för någon annan -
och som ändå klagar på dem som åtminstone försökt"


Björn Afzelius




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 18:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP