Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägger dagen i glömska

 

 

Lägger dagen i glömska.

Stoppar in den i en låda.

Använder rikligt med tejp,

papper och snören.

Lägger den längst in

i garderoben.

Där får den ligga

tills stressen och det jobbiga 

smält bort

och bara det ljusa 

av dagen finns kvar.

Då kan jag ta fram den igen...

 

 

 

 

 

 

 

 

och minnas...

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 1020 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2012-12-06 21:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ett säkert val med säkert tilltal!
2016-12-06

  anits VIP
Mycket bra skaldat, tänkvärt
2012-12-19

  SatansSon VIP
´Vacker dikt. Tejpen var rolig idé.
2012-12-12

  Niclas Petersson VIP
Gillar bildspråket i den här. Riktigt bra.
Gillar. Mycket.
2012-12-12

  Palett
Mycket kloka ord i ett bra paket !!
2012-12-12

  Ninananonia VIP
Bra... :)
2012-12-07

    ej medlem längre
Vore skönt om man kunde göra så...tycker om denna
2012-12-07

  Lars Hedlin
bra mycket bra!
2012-12-07

  Federico Romano
En perfekt lösning för mig att ha en låda för ändamålet.. ;-)
2012-12-07

  Bibbi VIP
Gott att få lyda Fil. 3:13,14
2012-12-07

    ej medlem längre
Ja, kartonger. I en förvarar jag kameran.
2012-12-07

  Angel of love
Ja, är ett bra idé och få lite perspektiv på allt!! Och man tar bättre beslut!
2012-12-07

  Chawa VIP
Mycket klokt och fint!
2012-12-06

  Linda CH VIP
Sköna ord om hur man ska behandla vissa mindre bra dagar!
2012-12-06

  M M Mannheim VIP
Mycket bra beskrivet...att vi ska läggas gårdagens historia till någon historisk institution på något universitet...Mycket bra uttryckt, min vän.
Kram
2012-12-06

    Ken Cassel
Det som har hänt har hänt
Och det kan du inte göra så mycket åt
Men dessa minnen ifrån gårdagen kan du ta med dig in i framtiden
där du har chansen att förändra det som var dåligt
till det bättre

(-.¤)

Kramar..
2012-12-06

  Robert Jonsson VIP
kloka ord men inte alldeles helt enkelt att göra, den där jäkla tejpen fastnar ju överallt..
2012-12-06

  Anya VIP
Ja ibland är det så man får göra, en strategi för att överleva.
2012-12-06

  Rise Little One
Vilken strålande idé...
2012-12-06

    ej medlem längre
mycket fint rymmer i dessa redaer
2012-12-06

  Maj-Lis VIP
Härligt om man kan de
2012-12-06

    ej medlem längre
Det finns alltid nåt att lära sig av dina underfundiga texter. Det här var mycket fint....livsklokt råd. Tack.
2012-12-06

    ej medlem längre
Så fint, tänk om man kunde göra så! Härlig tanke, måste försöka!
2012-12-06

    ej medlem längre
Gillar den
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP