Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du.

kom
rör vid mig
kom och
låt oss segla
segla ikapp
med vinden

kom
möt mina läppar
låt oss flyga
flyga iväg
till molnen
dit ingen varit förr
bara vi
och ångan

låt oss försvinna
försvinna i dimman
glömma allt

kom.




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-07 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp