Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eld det är i spisen


Kylslagen värme


När mörkret fallar på
och stearinet rinner
under lågan

kommer tankar så spröda


När åren blir alltmer få
och vi mindre hinner
lindra plågan

att minnas de som är döda




Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-07 11:36



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Du fångar fina känslor här, denna bokmärker jag, att plocka fram under mörka kvällar i lågans sken.
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST