Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

soldat för livet

människan är en soldat skall alltid vara redo för livets strider, men kan inte tackla dig hur jag än vänder och vrider, vill finnas till ge en hjälpande hand du startade detta så krossa inte våra band. Livet byter färg från svart till rött jag sitter troget och väntar, men jag är så jävla trött, vem är du som klampat in i min port vänt upp och ner på allt det är va du gjort. Men du har något som tillhör mig och då finns det inte en chans att jag tänker släppa dig, ta för givet ska man aldrig göra för en soldat är är alltid redo att förgöra.




Bunden vers (Rim) av sweetLeah
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-07 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah