Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattpromenad

Tar några kliv ut i vinternatten

naken utan en tråd på kroppen

puderlätt snö yr kring mina fötter

lägger mig ner och tittar upp

gör en snöängel till stjärnorna

fryser

släpper loss drömmar och tankar

ser dem inte men känner att de

lyfter mot okänt mål

hoppas att någon där ute

finns och tar hand om dem

ryser

mina drömmar blev bara drömmar

mina tankar tappade kraft

jag gick mina egna vägar

och fick ovänner på köpet

men jag ångrar aldrig något

myser

kroppen börjar bli stel

själen börjar bli hel

att vara inne eller att vara ute

bara en dörr skiljer

nyser

går in till sängen

och min varma livskamrat

kryper tätt intill

under täcken av dun

hyser

kärlek till allt




Fri vers av Berra Bäver
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-07 17:10



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Orden värmde
trots det kalla
där fick Du till
det bra!
2012-12-07

  Rosen VIP
vilka härlig upplevelse att läsa dina rader...
du har gjort den riktigt bra...nattpromenaden
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver