Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaka

 


Jag vill alltid smaka

smaka dina ljuvliga

känna stjärnhimlen när den omfamnar oss

sveper in oss i djupet

och jag drömmer då bland stjärnor och planeter

men ändå är jag mer levande än någonsin

och det är du som gör det

du älskade

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-12-07 18:49



Bookmark and Share


    Tidsljus
Autistisk tolkning

Stjärnhimmel är antingen nära nollpunkt
Eller stjärna som är flera tusen grader varmt

Man bränner sig eller
så förfryser man tungan!!!!!!

Nu är jag inte autist

!!!!!!!!!!Dikten smakar utsökt!!!!!!!!!!!!!


2023-03-18

    Billy Andersson
Jag känner mej omfamnad och varm.
2012-12-09

  Lars Hedlin
Så underbart........
2012-12-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig!
2012-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga ord...
2012-12-07

    ej medlem längre
vacker :)
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP