Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förök att komma över en förlus


En mycket besvärligresa.


En halv dags flygresa

Många timmar med bussen

En svår fotvandring

För att finna en plats

Där solen skulle bränna bort

minnet av dig.





Men solen snarare framhävde ditt leende

och dina armas rörelser

då du ivrigt talade eller sakta lyssnade
Lika gott
Varför skulle vi bränna minnet av dig?




























Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-07 21:44

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram