Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den här kvinnan

 

 

 

Den här kvinnan; hon har aldrig funnits. Så jag diktar upp henne. Mot papperet blir hennes svärta tydlig. Jag tror jag älskar henne.

 

 

 

 

 

 




Prosa (Kortnovell) av Catharina Edin VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2012-12-07 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, vackert.
2012-12-11

  Nanna X
så enkel o fin
2012-12-08

  Yrre VIP
Berör, små ord blir stora.
2012-12-08

  walborg
Kärlekens kraft är skapande
2012-12-08

    ej medlem längre
bra vännen!
2012-12-08

  Ingela Svenson VIP
Du kan bringa mening åt det namnlösa....vackert!
2012-12-08

  kerstin skriver VIP
jag tycker mycket om texten, den helar mig.
2012-12-07

  genni VIP
Du har en speciell "stil" när du skriver, jag gillar det mycket!

Kvalite måste jag säga..tack..
2012-12-07

  Lavinia Röd
Jag gillar det här! Starkt!
2012-12-07

  Eva Langrath VIP
Fascinerande spel mellan bild och ord , det finns en varlighet som söker sig fram.
2012-12-07

  ULJO
Man sluta aldrig föundras över ditt skrivspråk
2012-12-07

  AgnesP
Wow.
2012-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP