Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styggelse

Fyrkantig
Röd som blod
Gräddig
Frasig

Svår att äta med sked

- Napoleonbakelse

© Christer Johansson 2012-12-07




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-07 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP