Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juleljus och mistel

Julmusik strömmar ur högtalare,
åter pyssel står för dörren.
Önskningar sprids genom kosmos
lika hastigt som ljusets kraft.

Misteln hängs upp för att främja
kärlekens budskap, uppfylla
och locka till kyssar, då det är
tillåtet att pussas under den mytomsbundna
kvist.

Undrens tid kommen är, då
drömmar och önskningar slår in.
En önskelista till tomten från ett barn
om en gåva som funnits länge, en
gåva som skapar lugn och ger ro.









Fri vers av Filosofen2
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-08 16:44



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Julkänsla verkligen!
2012-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Fint...
2012-12-08

    ej medlem längre
Visst är det en förunderlig tid...äter en julefin middag just nu, yummy!!!!
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2