Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pirjo auttoi minua


Ensi kerta

Tämä on jotain uutta mun elämässä.
Saa nähdä jos uskallan
8.12 2012




Fri vers av mormor
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-08 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mormor