Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

 

 

 

 

 

Ingenting

endast

tystnad

utslängd

i mörk rymd

de levande

fick sväva fritt

som molekyler

fast

i en o samma kropp

sammandragning

explosion

sedan

ingenting

endast

tystnad




Fri vers (Fri form) av H som i Harakka
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-08 18:48



Bookmark and Share


  Dufvenberg


Sparar denna som bokmärke!!
2012-12-17

  Dufvenberg


Oändlig.
Bra.

2012-12-17

  Marianne Räf
Det verkar handla om döden, -
- eller väldigt djup sömn. Något
som angår alla. Skönt å vila
ögonen i texten! Hälsn,
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka