Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 111 (Ja, alla löften)

Nu är stormen över

Nu är natten lugn

Söderförortens vintergator

är ännu inte röjda

Nej, inte ens i vidaste bemärkelse

avslöjade

 

Även nyktra vinglar

och ungarna gör änglar

Vädret är trots allt

det säkraste samtalsämnet

för alla oss singlar

 

Ploga mig inte mer

jag står ut

men inte mer

Grusa min gång

men inte mina

förhoppningar

 

Det dröjer ett par veckor

innan dagarna blir längre

Först advent, Lucia

Beethovens födelsedag

och julbak

sedan nyårsfyrverkeri

och alla löften

Ja, alla löften...

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-08 21:42



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Fin ha en ny års löfte, i minernas fyrverkeri och mycket annat hör till livet. /diana.
2012-12-08

    ej medlem längre
Fint på min ära!
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström