Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DU OCH JAG OCH ALLA ANDRA....


En dag om året...


En dag om året borde det finnas glädje- aktiviter runt alla människor
ingen skulle känna sig olycklig, och ensam .Alla skulle ha möjlighet att
sjunga sin egen sång---- måla sin egen tavla, plantera en växt...... bara leva
sitt egna kärleksfulla liv, och titta upp mot kvälls himlen med karla-
vagnen och stora björn och känna här är jag- jag finns till!!!!!!!!




Fri vers av annalöfqvist
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-09 00:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina tankar
2012-12-11

  flygia
jag ställer upp på den!
bättre än Kanelbullens dag, namnsdagar, julaftnar mm.
2012-12-09

    ej medlem längre
god tanke
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

annalöfqvist