Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det gnistrande mellanrummet





I det gnistrande mellanrummet

där det förflutna & framtiden förenas

~

skrattar ett barn till

när glädjen föds




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-09 05:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så ömsint fint..
2012-12-09

  flygia
den här känns för mig mycket varm och härlig
vackert kombinerad bild-text

det här är inget förslag till förbättring
men jag tycker den funkar väldigt bra
också om man tar bort ”när”
jag uppfattar den starkare så
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP