Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad i musik

Förlorad i musik
Sprätter med penseln
Färgen styr
Jag är inte längre medveten
Allt som finns kvar är rytmen
Pumpar min tavla full av liv

Det finns dock en saknad
Knästående vid mitt altare
Slitet trä, fläckigt golv
Trots att vettet säger emot
Med drycken i hand
Tillber jag naturkraften
Insupande den instängda luften

Jag ber inte om förlåtelse
För mina synder
Eller drömmar
För universum är en dröm
Vari människor felar
Jag ber om tillförsikt
Att hitta denna sista pusselbit
Som liv skänker
Vari existensens väsen ligger
Som jag kastade bort

Naturen är tyst
Drar sitt liv vidare
Kanske är det svaret jag sökt
Att leva med
Jag gräver som så många gör
Då naglar faller loss använder jag benen
Tills de vita kotorna kommer fram
Musiken är på loop
Målet hoppas jag finns målad
För jag vill leva
Dock vill jag dö i kärlek




Övriga genrer av Juliusz Wilczynski
Läst 411 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-12-09 09:10



Bookmark and Share


  menspoeten
Magiskt!
2012-12-19

  sommarmoln
Sannerligen bra!
2012-12-09

  Chawa VIP
Stor igenkänningsfaktor här.
Musiken talar uttryck och formar färg.
Människan blir instrumentet!
2012-12-09

    ej medlem längre
superbra skrivet ...

gillar denna text mycket
fylld av kreativitet/känslor
2012-12-09

  SatansSon VIP
Du har kommit igång med måleriet ordentligt ser de ut som.
2012-12-09

    ej medlem längre
Mycket känslor i den och jag följer med in i berättelsen, levande och nära, bra!
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Juliusz Wilczynski
Juliusz Wilczynski