Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miksi

Halaus

Hän sanoi halaus
katsoessaan minua syvälle silmiin.

En kääntynyt takaisin.

Miksi

Miksi, en kääntynyt takaisin.

Jaksanko laskea kauneimmat ruusuni
valkoiselle arkulle.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av mormor
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-09 11:05



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Hyvä runo!
ML
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

mormor