Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avstånd betyder ingenting!


På håll...



Såg dig i skymundan, det var ju många på torget.
men kände din närvaro, kan inte låta bli och blicken sveper runt
för att få en skymt av dig igen.
önskar att få känna lite mättnad, slippa den här hungern.

Där är du...och återigen känns värmen i bröstet.
Hjärtat klappar hårt, tryggt och hett.
Det är inte klokt vad en endaste blick kan ställa till med...
förälskad men stum står jag kvar...drömmande och frånvarande.

Kanske räcker det såhär, kanske är det nog! Eufori finns ju på så många plan.
Och det tycks mig som om jag fått mitt med råge just nu.

Blir det ett nästa steg så är det ödet som avgör.
Någonstans så vilar en visshet att du vet, för jag har sett det i din blick.
Det finaste som finns...det är du!!




Prosa (Novell) av ~Leonardo~
Läst 398 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-09 17:13



Bookmark and Share


  Epione VIP
Ord behövs inte här, njuter bara känslan efter läst denna.
2013-02-18

  Blåbäret
detta mättnadsbehov...som bara har motsatt effekt :)
2013-01-29

    ej medlem längre
I like a lot, och visst avstånd är intet
MVG
2012-12-17

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2012-12-17

  erkki
Sååå fiiint! Det är så här det ska börja. Men minns nu en sak: Fega pojkar får aldrig kyssa vackra flickor! Men håll koll på vibbarna hela tiden.
2012-12-09

    leelee
Skön känsla. Laddning, både veta och inte veta liksom... :-)
2012-12-09

    ej medlem längre
Fint fångat. Man "ser" scenen framför sig. Så lite det behövs ... bara ett kort yttre intryck.. för att det inre skall göra resten. Om laddningen finns där.
2012-12-09

  Britta J VIP
Fina ord som jag blev glad av:-)
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~