Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sms-känslor

din längtan kysser universum
hela vägen
till min ficka

där den landar vibrerande
av förväntan
mot mitt lår




Övriga genrer av pixter
Läst 1170 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2006-02-16 17:36



Bookmark and Share


  F.
Fullträff. Behövs nog inte sägas mer.
2011-01-14

  Maiah VIP
ja tänk vilka känslor sms kan skapa...
fint diktat
2010-09-18

    Colette
Det kunde inte sägas bättre - en fullträff som känns.

Colette
2006-03-01

  Jessica Ebbesson
Väl fångade sms-känslor!
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter