Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Missnor



Så var det flickan som var så rar
gav alltid rosor i sin kommentar
vänligt strödde
så datorn glödde
o dagen blev helt underbar




Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 1084 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-02-16 17:33



Bookmark and Share


  aol
underbar öm poesi gillas gillar dej vår fina skaldinna
2008-10-07

  rebecca d
:)))...vem var hon månne?
2006-02-16

    Cajsa
Ja, hon är en underbar människa med stort hjärta!
2006-02-16

  Ingrid Nilsson
Jaaa,rar på svenska är hon!Jag uppskattar hennes svorska och härliga språklektioner både i norska och teckenspråk. Och öppenhet. Ros till Bodil som gav Missnor en egen limerick!
2006-02-16

  Last Word Spoken
Skrattar... underbart!!!

Så kul så, ja visst är det så,
min brevlåda är full med Nina rosor
och de glädjer så...:)

Väldigt fin din dikt!
2006-02-16

  DanSan
Ja, visst alla älskar vi henne! Norge är ett yndigt land!!!
Dan som halltar EngSwelska
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP