Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DU ÄR

Dina ord: min oskrivna vers.
Din doft: korallrev och bergkristaller.
Din röst: havsstjärnornas adagio.
Inspiration är du och kärleksevangelium,
du är sakral musik i mina snäcköron,
min själs impromptu.
Min enda religion är du.

© Laura Popa 2012

Dikten ingår i diktsamlingen "Som en meditativ chaconne",
Adagio förlag 2012.




Fri vers (Fri form) av Laura Popa
Läst 521 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-09 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laura Popa
Laura Popa