Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jan Malmsjö och Marie Göranzon


Ett så vackert kärlekspar ~ tänk om alla par hade det så bra som dom...







Ett par som är grundade i kärleken och därför rider ut alla kriser...

... de har tagit varandra "med hull och hår"... och älskat fullt ut.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-09 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP