Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är bara nya sätt att förstöra sig själv på

dina ord
blodord

spetsen
du den mest vassa
den finaste kretsen

jag har inga svåra vackra ord längre
jag tappade bort mig själv någonstans mellan apoteket och mina smutsiga lakan

förmodligen någonstans mycket tidigare.

dagen går och lägger sig snart
den där tiden när molnen på himlen smälter ihop med snön på taken

i horisonten snötsunamis och glassplitter


inga texter har någon djupare mening
det blir lite sämre varje dag




Övriga genrer av det där som känns
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-09 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns