Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9.


Vi befinner oss
i skapelseögonblicket,

tillsammans

Allt är öppet




Fri vers av Quorra
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-09 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Quorra

Senast publicerade
9.
8.
7.
6.
5.
4.
3.
2.
* Se alla