Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå

Kärlek för en livstid.
Inget har färändrats.
Ändå allt förvandlats.
Ingen kan älska mig mer än så.
Hon gav mig värme för ett helt liv.




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 199 gånger
Publicerad 2012-12-09 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson