Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Videospel"

Rök som stiger upp i snökosmos.
Lilla lilla hjärtkosmos!
Spela "videospel" och kickflippa molekyler.
Snälla lilla basgång, låt mig vibrera med.
Låt mina shorts bli svettiga och mig bli varm i skinnet.
Mina sotglittriga fingrar väntar på att träffa dig, glimma över din kropp.
Dina ögon väntar på att se mig ta på mig röda sidenklänning.
Leta över stan, under solstänkta ansikten och hårdnad hud.




Fri vers av Maria Lindberg
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-09 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lindberg