Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så tyst

 

 

 

saknar...

 

 

 

 

 

din röst

svingande poesins höjder

in i varje hjärterot

spridande guldbeprydda ord

 

dina rader

slingrande  jasminens inre

oändliga budskap

i kärlekens sanning

 

saknar...

 

din innerliga

oförtröttliga

glöd

gestaltande längtans

blomma av passion

 

du är så saknad...

 

 

måtte näktergalens sång ljuda

vindlande toner

genom himlars gränslösa eufori

ömt berörande varje själ

 

måtte inte pulsens portar slutits

det flöde av

impression

och frön av inspiration

 

önskar...

 

måtte nya korn få gro

måtte eden grönska

 

låt mig

åter

njuta

dess frukter

 

så min åtrå får ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-19 15:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innerlighet
och beroende

starka ord
med glöd
2012-12-22

  Lars Hedlin
Tycker mycket om denna
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight