Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nya UNDERBARA kvinna, min läckra BABY, mitt SOCKERVADD!!!






Hon är intelligent som få, och så sexig att jag går runt med ett evigt stånd!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2012-12-12 04:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP