Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snökaoset som vridit om Sverige.


December 2012

Vidundret vrider om naturens
krafter vi sällan skådat.
Formar om tryggheten, då
allt ställs in på en sekund.

Planerade resor försvinner
ut i vimlet, då kaos stoppar
upp möjligheten då färdmedel
slutar köra.

Väntans tider förvandlas till
oändligt stopp, då ovisshet
slår omkull planer utan förståelse.

Tiden står stilla

Sakta kryper den välkända
isande vinterkölden in
under lager, då de inte håller
värmen, då inställda resor
överger förvirrade själar.
Vänthallar överfulla,
golven svämmar över av sörjan,
från underlagets kontakt med snö.


Sveriges trygghet stannar upp,
då pengar får styra. Allt som förväntas
fungera, fallerar hastigt, då ingen grund
byggts upp.




Fri vers av Filosofen2
Läst 349 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-12 12:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert...........
2012-12-29

  ResenärGenomLivet VIP
Bra beskrivet...
2012-12-12

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2012-12-12

    AA VIP
Så sant. Bra skrivet.
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2