Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lysande klar, mitt i det gröna

Ge bort en blomma.
Vi ger dem till varandra.
Hur fick någon tanken?
När den första blomman gavs.
Blommorna är det vi vill vara.
Det vi kommer att bli.
En röd, lysande klar mitt i det gröna.

johan j
2012




Fri vers (Fri form) av Johan Jonsson
Läst 194 gånger
Publicerad 2012-12-13 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Jonsson
Johan Jonsson