Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imorgon är du brusten

 

 

 

imorgon är du brusten
idag är vintern avskalat vit

 

lekarna är medaljonger
minnena är gamla damer 

 

jag skriver om mig nu

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-13 10:10



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
"minnena är gamla damer" - så vemodigt vackert.
2012-12-14

  Nattviolen VIP
Åh va fin. Den känns så balanserat rätt :)
2012-12-13

    ej medlem längre
fin..gillar
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP