Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig


Så märkligt funnen


det finns oändlig närhet mellan oss
jag känner det i allt som är vi

i samtalet som vi återupptagit
i närheten vi långsamt öppnar
i sårbarheten vi så försiktigt delar

vet du?

vi är kartläsare du och jag
vi är tilltuffsade sagosjälar
vi är ospelande räddmänniskor

och jag vet att du ser

att jag rest så länge nu bland svartskären
att gråten som kommer när du andas mjukt in i mig
är gråten hos en liten människa funnen 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 525 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-12-13 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin !!!
2012-12-15

  Ninananonia VIP
Den här tycker jag om...
sparar den..
2012-12-15

    Erika H
Du lämnar mig alldeles tyst, alldeles stilla efter läsning.

Det är så vackert vävt, så mjukt lagt fram. Det finns ingen tvekan bland dina ord. Varje bokstav på sin plats. Uppfyllande. Det lilla blir oerhört stort här. Skrivet med den känsligaste pennan.

Tack. Jag måste bokmärka denna.
2012-12-15

    Niklas H
du är fanatstisk när det kommer till att beskriva skörhet. fanatstiskt!
2012-12-14

  Ann Bjerknes
"Ospelade räddmänniskor" ....så klockrent!
2012-12-14

  Zachrisdotter
det vackraste om sårbarhet jag läst på väldigt länge..
åååå vad jag tycker om denna!
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP