Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökbarn & ljudeffekter - limerick

 

 

På ett spökslott långt borta i Kassel
hörs det ofta ett gnissel och rassel
Men kring jul slutar gnället
och det ersätts istället 
utav tissel och tassel och prassel



Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-13 17:13



Bookmark and Share


  Schizooliza
Söt! Lyckas verkligen binda ihop m en slutknorr:)
2013-03-02

  Bodil Sandberg VIP
huu du ä rysligt bra du Daniel!!!
2013-01-14

    ej medlem längre
charmig
2012-12-16

  himlens hemlighet VIP
bu! :)
2012-12-14

    Tea Alex VIP
Härligt. :)

Jag blev riktigt glad av denna.
2012-12-14

  Lavinia Röd
Hahaha, den var fin!
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP