Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(bristen på) julkänslor

och nu snöar det igen
i staden där man somnar kåt och vaknar

råknullad

blodspår i lakan blekmedel
i halsen hostar upp gårdagens förgiftning
regering samhälle
du och jag
dom?

julstjärna i fönstret och jag är liten igen ligger vaken saknar
kedjetäcket
trycker på meningslösa knappar och kan inte låta bli

att hata

när känslorna löper amok
och rusar from som ett ånglok påväg rätt in i väggen med huvudet först

zebrarandigt röd river upp såren och tuggar på skorporna
väntar på ärren och planerar nästa snitt

minus hanterligt snö i skorna behöver inget nagellack för
fingrarna är blåa ändå
blodtillförsel ibland
när leende blåa ögon stannar tiden en halv nanosekund




Fri vers av infantsgame
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-13 19:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv hatar jag julen och vill inte ens ha några julkänslor.
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

infantsgame
infantsgame