Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

Jag saknar att se dig öppna ögonen och le mot mig
Jag saknar att mata dig, se dig ta dina första steg och
höra dig säga ditt första ord
Jag saknar att se dig knyta dina skor själv, följa dig till skolan
och se dig växa upp
Jag saknar dig mitt barn
som jag ännu inte fått sätta till världen




Fri vers av maverick
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-14 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maverick