Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=6BIjCW2_Uik


Det är dags för KÄRLEK och UPPROR!






BLIXTRA själar!!


break on through.........................!

break on through.........................!!

break on through.........................!!!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-14 20:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek är som jag ser det ett uppror,kanske det viktigaste uppror vi har i denna tid av hotande mörker!

Din uppmaning till själarna att blixtra (gärna lysa länge), kan jag skriva under på i blod!
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP