Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyårsdagens morgon


Morgonljus...

 

När dagen gryr och morgonen fylls av värme,

jag vill inte vakna, jag kryper lite närmre.

 

När dagen gryr, vet jag att vi har vänt blad,

ditt leende som långsamt vaknar, jag är glad.

 

Inga stora nyårslöften, precis som förra året,

men ett nyårsdagslöfte, inte sagt i champagnesorlet.

 

Vi lovar varandra - att vilja den andre väl,

att glömma förra årets sorger och gräl.

 

Vi tar nya tag och följer en nyupptäckt bana,

inga gamla spår, som valts av gammal vana.

 

Du är min trygghet och mitt stöd,

jag vill leva med dig ända till min död.

 

När nyårsdagen åter gryr,

all min oro och ångest plötsligt flyr...

 




Fri vers (Fri form) av Den gamle
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-30 14:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin och tankeväckande..
2012-12-30

    Max Poisé
En tid att reflektera! En tid att finna objektiviteten, då det allt för ofta inte finns med i den vy vi tittar!
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Den gamle
Den gamle