Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidens tystnad

åter igen ser jag
tidens tystnad
resa sig som en mur
genom sekler av
rädsla för att förlora
tillhörighet

var vi aldrig
stoltare än så




Fri vers av Anders P VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-14 23:51



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
det tycks inte vara bättre
tänk om vi kunde locka tiden till tal inom oss
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP