Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri översättning av Van Morrison~låt


Jag glömde att kärlek existerar ~ Van Morrison

http://www.youtube.com/watch?v=xN59xJNEHWU




Jag glömde att kärlek existerar, bekymrad i mitt sinne.
Hjärtesorg efter hjärtesorg, oroad hela tiden.
Jag glömde att kärlek existerar.
Sen såg jag ljuset.
Alla runtomkring mej gjorde allting okey.


Oh oh Sokrates och Platon
dom bad till skyarna.
Vem som helst som någonsin älskat.
Alla som någonsin försökt.


Ifall mitt hjärta kunde sköta tänkandet,
och mitt huvud börja känna,
då skulle jag se världen förnyad,
och veta vad som sannerligen är verkligt.


Jag glömde att kärlek existerar.
Och det ströp mitt hjärta.
Sedan vände jag till ett splitter nytt blad,
och gjorde en alldeles ny start.


Oh oh om mitt hjärta kunde sköta mitt tänkande,
och mitt huvud börja känna,
så skulle jag se världen förnyad,
och veta vad som sannerligen är verkligt.


Jag glömde att kärlek existerar.

Jag glömde att kärlek existerar.

Men nu är det okey.




Övriga genrer (Översättning) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-18 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP