Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det går lättare att skotta om man sjunger...


I ett hus vid skogen slut...

I ett hus vid skogens slut

är det svårt att hitta ut.

Puffar på mej själv med hot

nu måst´det bli gjort.

Hjälp ack, hjälp ack, hjälp ack mig

annars har jag ingen way.

Skuffar snön åt sidan ut.

Nu är jag helt slut!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Gunilla Wahlsten
Läst 447 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-15 08:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kämparanda
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten